Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2391g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%319g797kcal44.6g35.1g17.9g156.2g
Kuivahiiva, annos 11g88g316kcal39.4g35.1g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2590g8886kcal263.9g1812.9g31.1g90.6g
Oivariini, 60 (100g)239g1315kcal2.4g2.4g143.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g239g2104kcal0g0g239.1g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)159g190kcal1.4g7g20.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g27991kcal703.4g3976g915g493.6g
Valittu annoskoko6144g13995kcal351.7g1988g457.5g246.8g
Annoskoko puolitettuna3072g6998kcal175.9g994g228.8g123.4g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531