Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2076g7123kcal211.5g1453.2g24.9g72.7g
Sokeri 1018g4132kcal0g1017g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g159kcal0g39.5g0g0g
Rypsiöljy 898g7943kcal0g0g898.2g0g
Mustikka metsä- 1916g844kcal9.6g122.6g11.5g63.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 76g254kcal0g61.9g0g1.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g80g311kcal0g78.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g41674kcal446.4g5575g1869.2g274.4g
Valittu annoskoko6144g20837kcal223.2g2787.5g934.6g137.2g
Annoskoko puolitettuna3072g10418kcal111.6g1393.8g467.3g68.6g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746