Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)4350g1827kcal426.3g65.2g4.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g979g3719kcal13.7g917g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g816g4894kcal195.7g53.8g440.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g20879kcal1271.4g2072g889.4g0g
Valittu annoskoko6144g10439kcal635.7g1036g444.7g0g
Annoskoko puolitettuna3072g5220kcal317.9g518g222.4g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689