Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1326g1891kcal165.7g4g135.9g0g
Sokeri 1024g4158kcal0g1023.3g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai89g310kcal10.6g62.9g1.9g3.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 362g1211kcal0.2g295g0.2g5.1g
Kaakao (Oboy, original)60g223kcal2.3g49.4g1.6g3.3g
Liivate 90g315kcal77.4g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1205g2651kcal36.2g60.3g241g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g603g2814kcal16.9g385.6g132.6g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen181g985kcal19.9g88.6g59.7g2.9g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1205g413kcal36.9g60.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g29940kcal732.2g4058.8g1148.4g28.8g
Valittu annoskoko6144g14970kcal366.1g2029.4g574.2g14.4g
Annoskoko puolitettuna3072g7485kcal183.1g1014.7g287.1g7.2g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376