Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki2662g1810kcal324.8g103.8g5.3g0g
Edam 24% (Arla)1597g5111kcal415.3g0g383.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1448g1825kcal159.3g4.3g130.3g0g
Vehnälese 128g292kcal17g19.7g5.8g47.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 256g777kcal22.4g141.6g4.9g35.5g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g19816kcal1883.2g579g1059.2g167.4g
Valittu annoskoko6144g9908kcal941.6g289.5g529.6g83.7g
Annoskoko puolitettuna3072g4954kcal470.8g144.8g264.8g41.9g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577