Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1056g1506kcal132g3.2g108.2g0g
Sokeri 1224g4968kcal0g1222.8g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)960g6912kcal7.7g7.7g768g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1248g4282kcal127.2g873.6g15g43.7g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 480g219kcal14.4g23g7.2g0g
Sokeri 408g1656kcal0g407.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 96g329kcal9.8g67.2g1.2g3.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 144g66kcal4.3g6.9g2.2g0g
Mantelilastu (A la meira)480g2880kcal115.2g31.7g259.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g45806kcal826.2g5323.6g2322g94.6g
Valittu annoskoko6144g22903kcal413.1g2661.8g1161g47.3g
Annoskoko puolitettuna3072g11452kcal206.6g1330.9g580.5g23.7g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928