Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g512g3738kcal5.1g5.1g409.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g3840g12864kcal499.2g2611.2g57.6g245.8g
Kanttarelli, tuore, annos 50g640g96kcal11.5g2.6g3.2g14.1g
Sipuli (kuorittu)384g104kcal5g18.4g0.8g6.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g128g60kcal1.9g9.3g1.5g3.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g640g2483kcal211.2g0g181.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g38689kcal1467.8g5293.2g1309g540.4g
Valittu annoskoko6144g19345kcal733.9g2646.6g654.5g270.2g
Annoskoko puolitettuna3072g9672kcal367g1323.3g327.3g135.1g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333