Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1600g960kcal24g208g1.6g14.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g640g179kcal3.8g38.1g1.3g16g
Bataatti, kuorittu 320g259kcal5g53.9g0.2g9.6g
Palsternakka 160g102kcal0.8g18.9g0.6g7.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas160g448kcal30.4g0g35.2g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 32g98kcal3g4.3g7.5g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu32g26kcal0.6g5.7g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g4142kcal135.2g657.8g93.4g96.6g
Valittu annoskoko6144g2071kcal67.6g328.9g46.7g48.3g
Annoskoko puolitettuna3072g1036kcal33.8g164.5g23.4g24.2g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097