Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1831g4167kcal347.9g0g311.3g0g
Paprika punainen 2289g670kcal21.5g103g9.2g43.5g
Sipuli (kuorittu)458g124kcal6g22g0.9g7.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g916g186kcal5.5g34.8g2.7g12.8g
Valkosipuli 55g60kcal4.3g9g0.3g1.2g
Polar 10% (Valio)458g961kcal146.5g0g45.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 137g105kcal6.2g17.7g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g12543kcal1075.8g373g741g133.4g
Valittu annoskoko6144g6272kcal537.9g186.5g370.5g66.7g
Annoskoko puolitettuna3072g3136kcal269g93.3g185.3g33.4g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051