Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1820g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 516g2094kcal0g515.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g91g283kcal10g54.6g6.4g25.5g
Kananmuna, omega, 1 kpl167g217kcal21.9g0.5g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2761g9474kcal281.3g1932.7g33.1g96.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl607g5461kcal0g0g606.8g0g
Hiiva 152g113kcal19.9g1.7g0.6g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g35283kcal666.2g5009.6g1321.6g265.2g
Valittu annoskoko6144g17642kcal333.1g2504.8g660.8g132.6g
Annoskoko puolitettuna3072g8821kcal166.6g1252.4g330.4g66.3g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693