Paistettu jauheliha

400 grammaa naudan jauhelihaa 10%
n.150 gramman sipuli
1 tl suolaa
0,5 tl pippurisekoitusta
1 rkl rapsiöljyä
2 dl vettä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3200g5440kcal608g0g320g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)1176g318kcal15.3g56.4g2.4g20g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g13720kcal1248.4g119g885.4g44.2g
Valittu annoskoko6144g6860kcal624.2g59.5g442.7g22.1g
Annoskoko puolitettuna3072g3430kcal312.1g29.8g221.4g11.1g
Arvot/100g100g112kcal10.2g1g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391022