Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)932g308kcal3.7g62.5g2.8g14g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2712g3772kcal301g10.8g282g0g
Sokeri 1009g4093kcal0g1007.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g170kcal0g41.9g0g0g
Leivinjauhe 42g74kcal2.2g16g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1102g3780kcal112.3g771.2g13.2g38.6g
Rypsiöljy 305g2698kcal0g0g305.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g29790kcal838.4g3819.8g1206.2g105.6g
Valittu annoskoko6144g14895kcal419.2g1909.9g603.1g52.8g
Annoskoko puolitettuna3072g7448kcal209.6g955g301.6g26.4g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566