Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen75g540kcal0.7g0.7g60g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g150g525kcal5.2g121.5g1.5g4.5g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten23g74kcal5.3g10.1g4.7g2.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g45g180kcal0g45g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten7.5g25kcal1.8g3.4g1.6g0.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g4300kcal42.2g628.2g187.6g15.6g
Valittu annoskoko615g2150kcal21.1g314.1g93.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna308g1075kcal10.6g157.1g46.9g3.9g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002