Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore150g15kcal0.9g2.5g0.1g1g
Tomaatti 188g43kcal1g6.5g0.6g2.6g
Paprika keltainen 128g38kcal1.2g6.5g0.3g2.6g
Fetajuusto Apetina 8 %75g113kcal12g0g6g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g75g199kcal21g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g815kcal72.2g31g39.4g12.4g
Valittu annoskoko615g407kcal36.1g15.5g19.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna308g204kcal18.1g7.8g9.9g3.1g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235720