Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 42g14kcal1.3g2.1g0g0g
Maito rasvaton 200ml42g14kcal1.4g2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g42g303kcal0.4g0.4g33.2g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.6g1.3g3.8g
Mustikka metsä- 104g46kcal0.5g6.6g0.6g3.4g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1g
Voi, 1 tl, 5 g21g152kcal0.2g0.2g16.6g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g3040kcal48g435g113.6g18.2g
Valittu annoskoko615g1520kcal24g217.5g56.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna308g760kcal12g108.8g28.4g4.6g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678