Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g102g89kcal18.4g1.5g1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)90g157kcal15.8g0g10.4g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g45g4.5kcal0.5g0.4g0.1g0.4g
Kurkku 90g10kcal0.5g1.3g0.1g0.6g
Tomaatti 90g21kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g120g78kcal15.6g2.4g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore18g4.5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g760kcal103.8g26g25g6.8g
Valittu annoskoko615g380kcal51.9g13g12.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna308g190kcal26g6.5g6.3g1.7g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573