Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 103g44kcal0.4g4.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai82g285kcal9.8g57.8g1.7g2.4g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 35g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 141g312kcal24.7g0g24g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 63g54kcal1.9g2.8g3.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g55g214kcal15.9g1.1g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g2028kcal114.6g146.2g102.6g10g
Valittu annoskoko615g1014kcal57.3g73.1g51.3g5g
Annoskoko puolitettuna308g507kcal28.7g36.6g25.7g2.5g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574