Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 259g47kcal1.4g6.5g1g1.8g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)122g49kcal2.1g10g0.1g1.7g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g47g131kcal8.9g0g10.8g0.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g125g150kcal23.8g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g785kcal73.6g38.8g37g10.4g
Valittu annoskoko615g393kcal36.8g19.4g18.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna308g196kcal18.4g9.7g9.3g2.6g
Arvot/100g100g64kcal6g3.2g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417