Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1231g784kcal52g85.2g23.2g7g
Valittu annoskoko616g392kcal26g42.6g11.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna308g196kcal13g21.3g5.8g1.8g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073