Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 74g21kcal0.9g3g0.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g56g107kcal9g0.3g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Lehtiselleri 3.8g0.5kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g65g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1231g358kcal22.4g28.4g16.4g6.2g
Valittu annoskoko616g179kcal11.2g14.2g8.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna308g90kcal5.6g7.1g4.1g1.6g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472