Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Rypsiöljy 900g7959kcal0g0g900g0g
Mustikka metsä- 1920g845kcal9.6g122.9g11.5g63.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 76g255kcal0g62g0g1.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g80g312kcal0g78.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g41755kcal447.4g5586g1873g275g
Valittu annoskoko6156g20878kcal223.7g2793g936.5g137.5g
Annoskoko puolitettuna3078g10439kcal111.9g1396.5g468.3g68.8g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746