Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai121g422kcal14.5g85.7g2.5g3.6g
Sokeri 118g481kcal0g118.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Leivinjauhe 4.6g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g41kcal2.1g1.2g2.4g3.4g
Voi 70g505kcal0.8g0.3g56.6g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)93g52kcal7.9g4.6g0.2g0g
Pätkis, 18g50g246kcal1.8g30.6g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 77g109kcal9.6g0.2g7.9g0g
Taloussuklaa, Fazer46g239kcal1.8g26g13.9g2.5g
Voi 23g168kcal0.3g0.1g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g4562kcal78g542.2g229.8g19g
Valittu annoskoko616g2281kcal39g271.1g114.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna308g1141kcal19.5g135.6g57.5g4.8g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319