Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu77g97kcal8.5g0.2g6.9g0g
Sokeri 109g444kcal0g109.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.5g0.3g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 94g323kcal9.6g65.9g1.1g3.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen64g463kcal0g0g51.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g32g231kcal0.3g0.3g25.7g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g32g80kcal4.5g1.1g6.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g80g321kcal0g80.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g3999kcal47.4g531.4g183.6g12.8g
Valittu annoskoko616g2000kcal23.7g265.7g91.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna308g1000kcal11.9g132.9g45.9g3.2g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081