Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 333g211kcal10g16g11.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)133g168kcal14.7g0.4g12g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g120g420kcal4.2g97.1g1.2g3.6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g1918kcal58.4g240.6g79.8g7.2g
Valittu annoskoko616g959kcal29.2g120.3g39.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna308g480kcal14.6g60.2g20g1.8g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300