Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 345g1184kcal35.2g241.6g4.1g12.1g
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g2369kcal70.4g483.2g8.2g24.2g
Valittu annoskoko616g1184kcal35.2g241.6g4.1g12.1g
Annoskoko puolitettuna308g592kcal17.6g120.8g2.1g6.1g
Arvot/100g100g192kcal5.7g39.2g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295127