Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli230g391kcal29.9g5.7g27.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g129g54kcal12.6g0.5g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g37g24kcal1.3g0.1g9.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g46g336kcal0.5g0.5g36.8g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g92g383kcal75.4g6.4g5.5g0.9g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore18g4.6kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 4.6g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)55g193kcal7.7g30.9g3.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g2768kcal254.8g91.6g165.8g14g
Valittu annoskoko616g1384kcal127.4g45.8g82.9g7g
Annoskoko puolitettuna308g692kcal63.7g22.9g41.5g3.5g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915