Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 292g955kcal24.1g187.8g5.8g22.2g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g28g102kcal3.7g19.9g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g2114kcal55.6g415.4g12.8g46.6g
Valittu annoskoko616g1057kcal27.8g207.7g6.4g23.3g
Annoskoko puolitettuna308g529kcal13.9g103.9g3.2g11.7g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425