Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl210g252kcal39.9g1.9g9g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g154g71kcal0.9g16.9g0g0g
Hunaja 9g31kcal0g7.6g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g94g56kcal0.9g4.2g3.7g0.6g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g19g7.5kcal0.2g1.7g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1233g929kcal85.2g69.6g33g3g
Valittu annoskoko617g464kcal42.6g34.8g16.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna308g232kcal21.3g17.4g8.3g0.8g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902