Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton282g304kcal63.6g0g5.1g0g
Pekoni atria141g493kcal21.1g0g42.2g0g
Sieni rouskut, suolattu 90g23kcal1.4g2.1g0.5g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni70g92kcal2.1g1.4g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1233g2021kcal178.4g10.4g133.6g5.4g
Valittu annoskoko617g1010kcal89.2g5.2g66.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna308g505kcal44.6g2.6g33.4g1.4g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489