Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale82g263kcal9.9g0g24.7g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 338g82kcal4.6g6.5g1.7g8.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.2g45kcal0.1g0.1g5g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 51g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio39g114kcal10.2g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1233g1227kcal67.2g23g91.6g16.8g
Valittu annoskoko617g613kcal33.6g11.5g45.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna308g307kcal16.8g5.8g22.9g4.2g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412