Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)780g211kcal10.1g37.4g1.6g13.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen900g315kcal1.8g73.8g0.9g13.5g
Kalaliemikuutio 40g122kcal4g13.6g5.6g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Katkarapu 1000g684kcal144.4g0g11g0g
Flora kevyt ruoka 7%1000g850kcal10g45g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g4450kcal347g352.6g178.6g56g
Valittu annoskoko6160g2225kcal173.5g176.3g89.3g28g
Annoskoko puolitettuna3080g1112kcal86.8g88.2g44.7g14g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181