Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1118g8273kcal0g0g916.7g0g
Sokeri978g3972kcal0g977.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl973g1274kcal126.4g4.9g83.6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2236g6931kcal380.1g1207.4g64.8g290.7g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g179kcal0g44.3g0g0g
Marianne crush 150g783g3365kcal9.4g673g65.7g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g48086kcal1034.8g5834.8g2261.6g608.2g
Valittu annoskoko6160g24043kcal517.4g2917.4g1130.8g304.1g
Annoskoko puolitettuna3080g12022kcal258.7g1458.7g565.4g152.1g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622