Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g4000g6944kcal268g1300g56g120g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g160g344kcal22.1g34.4g13.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g2000g4320kcal494g0g260g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g23216kcal1568.2g2668.8g658.6g240g
Valittu annoskoko6160g11608kcal784.1g1334.4g329.3g120g
Annoskoko puolitettuna3080g5804kcal392.1g667.2g164.7g60g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943