Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4200g5991kcal525g12.6g430.5g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g1560g5226kcal358.8g0g421.2g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g28238kcal1777.2g28.4g2353.8g0g
Valittu annoskoko6160g14119kcal888.6g14.2g1176.9g0g
Annoskoko puolitettuna3080g7060kcal444.3g7.1g588.5g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521