Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g334g1286kcal22.7g203.8g90.2g0g
Flora, vihreä 70%50g311kcal0.3g0.3g35.1g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%334g368kcal36.7g11.7g17g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g752g3007kcal0g751.6g0g0g
Porkkanaraaste 200g1219g329kcal7.3g64.6g2.4g30.5g
Rypsiöljy rainbow311g2796kcal0g0g310.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu735g926kcal80.8g2.2g66.1g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)147g882kcal30.9g9.7g79.4g10.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g27g97kcal0.9g21.3g0.9g0g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.3g0g0.3g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1136g4543kcal0g1135.8g0g0g
Vehnäjauho X-tra1036g3625kcal134.6g735.3g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g36679kcal635.4g5949.6g1226.4g86.2g
Valittu annoskoko6160g18340kcal317.7g2974.8g613.2g43.1g
Annoskoko puolitettuna3080g9170kcal158.9g1487.4g306.6g21.6g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496