Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g67g360kcal0.1g0.2g40g0g
Katkarapu 500g342kcal72.1g0g5.5g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)67g117kcal1.3g2.3g11.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)999g270kcal13g47.9g2g17g
Valkosipuli 167g180kcal13.2g27.1g1g3.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 666g1320kcal9.2g12g133.2g29.3g
Sokeri 33g135kcal0g33.3g0g0g
Katkarapu 2997g2050kcal432.7g0g33g0g
Ketsuppi 666g608kcal8.3g127.9g2.7g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g10760kcal1099.8g501.4g457.4g121.4g
Valittu annoskoko6160g5380kcal549.9g250.7g228.7g60.7g
Annoskoko puolitettuna3080g2690kcal275g125.4g114.4g30.4g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073