Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 980g7109kcal11.7g3.9g796.7g0g
Sokeri 1428g5796kcal0g1426.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu728g917kcal80.1g2.2g65.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai840g2940kcal100.8g596.4g17.6g25.2g
Leivinjauhe 84g148kcal4.4g31.8g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g28g102kcal1g22.3g1g0g
Banaani, kuorittu 2072g1803kcal22g379.2g8.3g37.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g37630kcal440g4924.8g1778.2g125.8g
Valittu annoskoko6160g18815kcal220g2462.4g889.1g62.9g
Annoskoko puolitettuna3080g9408kcal110g1231.2g444.6g31.5g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586