Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%320g800kcal44.8g35.2g17.9g156.8g
Kuivahiiva, annos 11g88g317kcal39.6g35.2g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Oivariini, 60 (100g)240g1320kcal2.4g2.4g144g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g240g2112kcal0g0g240g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)160g190kcal1.4g7g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12336g28100kcal706.2g3991.4g918.4g495.6g
Valittu annoskoko6168g14050kcal353.1g1995.7g459.2g247.8g
Annoskoko puolitettuna3084g7025kcal176.6g997.9g229.6g123.9g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531