Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Vesi, vesijohtovesi 228g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g98kcal6.6g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g494kcal19.6g37.6g27.2g14.8g
Valittu annoskoko618g247kcal9.8g18.8g13.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna309g124kcal4.9g9.4g6.8g3.7g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255