Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g175g981kcal11.4g99.9g7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl44g158kcal0.9g1.2g16.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g219g263kcal7.2g8.1g21.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g131g45kcal1.3g5.3g1.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1235g2928kcal41.6g237.6g93.2g9.8g
Valittu annoskoko618g1464kcal20.8g118.8g46.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna309g732kcal10.4g59.4g23.3g2.5g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418