Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1051g315kcal48.3g20g3.2g16.8g
Kukkakaali 1801g433kcal32.6g39.6g5.4g41.4g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1201g396kcal39.6g58.8g0g0g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12348g2734kcal249.4g267.4g48.6g128.8g
Valittu annoskoko6174g1367kcal124.7g133.7g24.3g64.4g
Annoskoko puolitettuna3087g684kcal62.4g66.9g12.2g32.2g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892