Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Tomaatti, tuore900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Papu valkoinen, keitetty 900g969kcal75.9g126g3.2g63g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk630g246kcal10.7g47.9g0.6g31.5g
Fariinisokeri68g274kcal0g67.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2250g675kcal22.5g90g6.8g0g
Oliiviöljy 122g1074kcal0g0g121.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12348g7520kcal259.2g848.2g274.8g271.6g
Valittu annoskoko6174g3760kcal129.6g424.1g137.4g135.8g
Annoskoko puolitettuna3087g1880kcal64.8g212.1g68.7g67.9g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914