Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1601g1799kcal338.3g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Paprika punainen 1001g293kcal9.4g45g4g19g
Porkkana 801g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)801g320kcal8.8g57.6g4g11.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g120g552kcal0.6g0.6g61.2g0.1g
Flora ruoka kevyt & paksu1001g600kcal10g45g40g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12352g8356kcal775.4g472.6g341.6g130.2g
Valittu annoskoko6176g4178kcal387.7g236.3g170.8g65.1g
Annoskoko puolitettuna3088g2089kcal193.9g118.2g85.4g32.6g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752