Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3208g5454kcal609.6g0g320.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)160g497kcal27.3g86.6g4.7g20.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen56g404kcal0.6g0.6g44.9g0g
Suolakurkku (Rainbow)201g60kcal1.6g11.8g0.2g0g
Vesi2406g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light80g144kcal6.7g3g12g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g24g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 40g122kcal3.8g5.4g9.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12352g13366kcal1299.2g215.2g784.4g43.2g
Valittu annoskoko6176g6683kcal649.6g107.6g392.2g21.6g
Annoskoko puolitettuna3088g3342kcal324.8g53.8g196.1g10.8g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014