Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)2130g7454kcal272.6g1484.4g40.5g68.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2130g3493kcal532.4g19.2g140.6g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g799g2795kcal223.6g0g199.7g0g
Kananmuna kuoreton 586g835kcal73.2g1.8g60g0g
Ketsuppi, Felix532g479kcal5.3g111.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12352g30112kcal2214.2g3234.4g887g136.2g
Valittu annoskoko6176g15056kcal1107.1g1617.2g443.5g68.1g
Annoskoko puolitettuna3088g7528kcal553.6g808.6g221.8g34.1g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560