Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 40g30kcal0.7g6.2g0.1g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 134g52kcal0.2g10.9g0.1g2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g8.7g14kcal1.5g1.8g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)67g107kcal1.8g1.8g10g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g3.3g12kcal0g2.8g0.1g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g517kcal10g61.4g21.4g11.6g
Valittu annoskoko618g258kcal5g30.7g10.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna309g129kcal2.5g15.4g5.4g2.9g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548