Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus88g57kcal1.4g13.1g0.1g1.2g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä100g68kcal3.1g12g0.7g3g
Atria broilerin fileesuikale naturell175g193kcal40.2g0g3.7g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5.5g15kcal0.5g0.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g666kcal90.4g52g11g8.4g
Valittu annoskoko618g333kcal45.2g26g5.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna309g166kcal22.6g13g2.8g2.1g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084