Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow90g63kcal15.3g0g0.3g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g45g90kcal9.2g0g6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g60g102kcal4.6g3.1g7.8g1.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g120g34kcal1.3g5.8g0.5g3.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g3g6.6kcal0.5g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g591kcal61.8g18.8g29.8g10.6g
Valittu annoskoko618g296kcal30.9g9.4g14.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna309g148kcal15.5g4.7g7.5g2.7g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652