Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g141g82kcal12.7g7g0.3g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)84g228kcal25.3g0g14.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g34g108kcal6.1g15.3g2.6g5.6g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 25g80kcal2.7g15g0.6g1.4g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]42g51kcal5.1g0.8g3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)70g46kcal10.5g0g0.5g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g65g84kcal7.8g3.2g4.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g98g35kcal1.6g6.8g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1238g1577kcal156.2g98.8g62g16.8g
Valittu annoskoko619g788kcal78.1g49.4g31g8.4g
Annoskoko puolitettuna309g394kcal39.1g24.7g15.5g4.2g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020