Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 281g228kcal4.4g47.3g0.1g8.4g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g113g191kcal1.8g2.4g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1238g974kcal24.8g114.2g40g27g
Valittu annoskoko619g487kcal12.4g57.1g20g13.5g
Annoskoko puolitettuna309g244kcal6.2g28.6g10g6.8g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462